Mamaia, Eforie şi Venus au fost vedetele litoralului românesc în 2015

0
761

În acest sezon estival, numărul turiştilor a crescut cu 20 de procente.

varaplinapelitoral

A fost o vară plină pe litoral. Staţiunile Mamaia, Eforie şi Venus au atras cel mai mare număr de turişti în sezonul estival 2015.

La sfârşitul sezonului estival 2015 estimează o creştere de aprox. 18-20% a numărului de turişti pe litoralul românesc, conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, precum si din estimările primite de la ANAT si de la asociatiile patronale hoteliere.    Creşterea se datorează campaniei intense de promovare a litoralului, demarată încă din toamna anului trecut, numărului mare de evenimente organizate în toate staţiunile, si cu precădere prin campania “Mamaia Style”, îmbunătăţirii  standardului serviciilor turistice oferite de hotelieri şi proprietarii de structuri turistice de alimentatie publică şi agrement, precum şi reducerii de TVA.  

O creştere consistentă s-a înregistrat şi în sudul litoralului, mai ales datorită investiţiilor noi în segmentul hotelier (în special în Venus) şi în agrement (între care un nou parc de aventură, deschis în acest an în Neptun).

Citeste mai mult: adev.ro/nuruf8. Joi, 17 sept.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply