LANȚUL TRAGEDIILOR. Marea și-a luat din nou tributul în vieți: 13 cazuri de înec în ultimele ore!

0
711
Val de tragedii pe Litoral. Cu o mare extrem de agitată şi turişti care nu înţeleg pericolul la care se expun, în doar 24 de ore, 7 oameni au fost înghiţiţi de apă, iar alţi şase salvaţi în ultimul moment. Trupul unui tânăr care venise la Costineşti să sărbătorească faptul că a intrat primul la Academia Forţelor Aeriene, este în continuare în marea învolburată. Scafandrii nu pot intra să-l caute, din cauza furtunii.

lantul-tragediilor-costinesti

Alarma s-a dat seara trecută, în Golful Francez din Costinești. Valentin, un tânăr de 18 ani, din Brăila, căzuse în apă și era de negăsit. Venise să petreacă la mare, după ce a fost admis primul pe listă la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă”. Tânărul visa să devină pilot.

Aseară era împreună cu prietena lui pe o saltea gonflabilă, iar curenții puternici i-au dus în larg. Un val i-a răsturnat și a început lupta pentru supraviețuire. Martorii le-au văzut gesturile disperate și au intrat în apă după ei. Fata a fost salvată însă tânărul care nu știa să înoate a fost tras în adâncuri.  

Mai mult, AICI. 09.08.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply