Victor Ponta renunţă la şefia PSD. Rovana Plumb este lider interimar

0
674
Premierul Victor Ponta a anunţat pe pagina sa de Facebook că nu va mai ocupa nicio funcţie de conducere în PSD. „Nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum!”, a scris premierul.

Victor Ponta renunţă la şefia PSD

Premierul Victor Ponta renunţă la conducerea PSD, după cinci ani de când a preluat şefia formaţiunii. Liderul PSD a postat mesajul pe pagina sa de Facebook. Acesta a precizat că nu va mai ocupa funcţia de conducere, până când DNA nu va finaliza ancheta care îl privește.

El şi-a motivat decizia precizând că şi alţi colegi PSD au renunţat temporar la funcţiile politice pentru a-şi lămuri situaţia juridică.

Iar eu nu pot să cer altora să facă un sacrificiu pe care eu nu sunt dispus să mi-l asum! Pentru a nu lăsa ca această situaţie să afecteze PSD, vă aduc la cunoştinţă decizia mea de nu mai ocupa nicio funcţie de conducere în Partid până la momentul în care îmi voi demonstra nevinovăţia faţă de acuzaţiile aduse (în ce mă priveşte nu funcţionează prezumţia de nevinovăţie prevăzută de Constituţie!). În cazul în care nu voi avea o soluţie a justiţiei în acest sens până la data Congresului PSD, nu voi candida la nicio funcţie şi voi lupta din simpla şi onoranta calitate de membru de partid”, a scris Victor Ponta. 

Mai mult, pe digi24.ro, 12.07.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply