O perspectivă inedită asupra litoralului. A apărut turul virtual al staţiunii Mamaia de la înălţime FOTO/VIDEO

0
857

visitmamaiaO perspectivă inedită asupra litoralului

Google te lasă să vizitezi Mamaia de la nivelul solului sau din satelit. Un constănţean a avut o idee şi mai bună. El a fotografiat locaţiile cele mai interesante din staţiune de la 80 metri – înălţimea ideală pentru a te bucura de o imagine de ansamlblu şi pentru a surprinde cele mai frumoase detalii.

Site-ul visitmamaia.ro este gazda acestui proiect inedit demarat de constănţeanul Bogdan Dumitru, managerul Claboo Media. Un pasionat de fotografie şi filmări aeriene, Bogdan şi-a pus cunoştinţele în practică şi a realizat o idee cu totul nouă pentru România – sferele care te plimbă virtual prin Mamaia.   

Utilizatorul care intră pe site are ocazia să îşi aleagă una dintre locaţiile virtuale – Cazino, Fratelli şi Ego şi apoi poate să mişte imaginea de 360 grade cu ajutorul mouse-ului, pe ecran. Totul a fost realizat pe parcursul a aproape o săptămână de muncă de către Bogdan Dumitru şi colegul său de la Panopixel, Adi Mera.

“Am vrut să arăt că tehnologia multi-rotor sau dronă, în ciuda faptului că este privită uneori cu alţi ochi, poate să arate lumii o imagine deosebită, atunci când este folosită responsabil”, mărturiseşte Bogdan Dumitru.

Citeste mai mult: adev.ro/nof4si, 16.05.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply