Litoralul, invadat de parade și concerte de 1 Mai

0
714

litoralulinvadat

Parade, petreceri, concerte și festivaluri, expoziții cu mașini și motociclete, reprezentații de dansuri și numeroase alte activități artistice completează distracția de la începutul sezonului estival. Litoralul explodează din nou cu petreceri care mai de care mai interesante, de la Mamaia la Vama Vache, iar pentru tineri, distracția atinge apogeul vineri noapte.

PARADA LITORALULUI Ca și în ultimii doi ani, deschiderea sezonului estival și a distracției de 1 Mai este marcată de Parada Litoralului. Asociația Litoral – Delta Dunării organizează, de 1 Mai, evenimentul inedit în intervalul orar 16.00 – 19.00. Traseul paradei este următorul: Telegondola Perla (plecare) – Mamaia – club Bellaggio (oprire) – Mamaia Butoaie – retur – Hotel Oxford Constanța – bd. Al. Lăpușneanu (zona Dacia) – bd. Tomis – Primăria Constanța (oprire) – str. Traian – str. Termele Romane – bd. Elisabeta – Portul Tomis (oprire) – retur din Portul Tomis – Poarta 1 – bd. Tomis – str. Mircea cel Bătrân – bd. Mamaia – Telegondolă Perla (final).

PETRECERI ÎN CLUBURI LA MAMAIA Mamaia se redeschide turiștilor și constănțenilor cu viața de noapte bogată, în care au loc petreceri și show-uri fascinante, găzduite de cluburi.

(…) FESTIVALURI LA VAMA VECHE Vama rămâne și în acest an unul dintre locurile preferate de distracție de 1 Mai pentru mii de tineri din întreaga țară. Pe plaja din stațiune are loc festivalul „Fish Eye”, cu intrare liberă și un line-up artistic foarte consistent și interesant. Pe 1 mai urcă pe scenă DJ K-Lu, We Singing Colours, Toulouse Lautrec, Les Elephantes Bizarres și ROA. În cea de-a doua seară, pe 2 mai, vor urca pe scenă Alternosfera, Robin & The Backstabbers, Golan, Ok Corral și Byron.

(…) 1 MAI TUNING FEST Pasionații de mașini tunate sunt așteptați să participe la 1 Mai Tuning Fest, eveniment ce are loc în perioada 1 – 3 mai, în Portul Turistic Mangalia. Anul acesta, în cadrul evenimentului se vor desfășura concursuri de Car Audio, Tuning Auto & Moto, Drift și vor avea loc și demonstrații cu piloți profesioniști.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

CRAZY SALSA FEST Cea de-a VI-a ediție a  Festivalului Internațional „Crazy Salsa Fest” are avea loc începând de joi și până duminică. Un megaspectacol de dans şi muzică în aer liber se va desfășura pe scena plutitoare din zona falezei Mangalia, pe parcursul întregului weekend. La eveniment vor fi prezenți artiști din țară și străinătate, precum și trupe de copii de la mai multe școli de dans din România, care vor încânta publicul cu momente coregrafice spectaculoase. Pe parcursul celor trei zile, festivalul va cuprinde mai multe evenimente de profil, la care vor participa peste 300 de dansatori.

INVAZIA DJ-ILOR

Citiți articolul integral în telegrafonline.ro, Vineri, 01.05.2015


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply