De 1 Mai, Vama Veche se pregăteşte să ia faţa cluburilor din Mamaia

0
969

1mai-vama veche

Creştin-ortodocşii sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sărbătorile pascale, iar proprietarii de unităţi de cazare de pe litoral fac ultimele retuşuri pentru 1 Mai. Sărbătoarea „muncitorească” este privită cu optimism, proprietarii de pensiuni şi hoteluri anunţând că au fost rezervate 90% din camere pentru mini-vacanţa de 1 Mai.

Patronii din sudul litoralului declară că vor reuşi să ţină pasul cu staţiunea de fiţe Mamaia, la numărul de turişti. Cel puţin la Vama Veche sunt aşteptaţi la fel de mulţi turişti ca anul trecut, mai cu seamă că a început să se cunoască şi o anumită disciplină în construcţii: „Regulile sunt clare: construcţii din stuf şi piatră. acesta este specificul zonei”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, un consilier local din Limanu, localitate de care aparţine Vama Veche. „Peste trei săptămâni, sperăm să avem la fel de mulţi turişti ca anul trecut. Vor veni cei nostalgici, cei care au dor de libertate”, a mai spus alesul local.

Faţă de 2014, anul acesta agenţii economici au decis să mai crească un pic preţul la cazare, ajungându-se şi la 400-500 de lei pe noapte. Există în sudul litoralului şi alte variante, cu 100-200 de lei pe noapte, la pensiuni din staţiunile Mangaliei sau la 23 August ori în regim hostel, unde preţurile pornesc de la 80 de lei pe noapte.

Mai mult, în replicaonline.ro, Joi, 9 aprilie 2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply