Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită la Mangalia

0
660

ziua jandarmeriei la mangalia1

Primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian a participat în cursul zilei de joi la evenimentul prilejuit de împlinirea celor 165 de ani de existenţă a Jandarmeriei Române.

Cu această ocazie, jandarmii de la detaşamentele 5 şi 6 din Mangalia şi Neptun au organizat la Poligonul de la Mangalia o serie de exerciţii demonstrative de tragere cu arme de foc şi tir cu arcul. La demostraţii au participat atât invitaţi din rândul presei şi administraţiei locale, cât şi o parte dintre jandarmii celor două detaşamente.

ziua jandarmeriei la mangalia2

De asemenea, la evenimentul coordonat de lt.-col. Adrian Chelu, comandantul Detaşamentului 5 Jandarmi Neptun, au mai fost prezenţi inspectorul-şef al IJJ Constanţa, col. Constantin Dima, lt.col. Răzvan Trancă, comandantul Detaşamentului 6 de Jandarmi Mangalia, lt-col. Marian Călin, şeful Poliţiei Locale, Mihai Angelescu, precum şi domnul comandor Vasile Chirilă, comandantul Garnizoanei Mangalia.

“Aş dori să le urez tuturor jandarmilor români un sincer şi călduros “La mulţi ani!”. De asemenea, aş mai vrea să le mulţumesc pentru modul în care îşi fac datoria, cu promptitudine şi seriozitate, precum şi pentru buna colaborare între instituţii”, a declarat primarul Radu Cristian.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Înfiinţată prin ofis domnesc în 3 aprilie 1850 de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica, Jandarmeria Română a devenit o instituţie care şi-a asumat rolul de garant al siguranţei cetăţeanului, al drepturilor şi libertăţilor sale fundamentale.

3 aprilie 2015. Transmis de Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply