Primarul Mangaliei vă invită la o acţiune de plantare de pomi

0
704

Preluare Facebook: Primarul Mangaliei vă invită la o acţiune de plantare de pomi.

tnl mangalia planteaza

“Dragi prieteni, 

Tinerii liberali din Mangalia organizează o acţiune de plantare de copaci, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în zona intrării în oraş, dinspre Constanţa. Voi participa cu mare drag, mai ales că astfel de iniţiative civice sunt binevenite, în contextul preocupării constante a administraţiei publice pentru conservarea şi extinderea suprafeţelor de spaţii verzi din oraşul nostru. Pe această cale, lansez o provocare tuturor celor care iubesc natura şi, în special, consilierilor locali, să se alăture acestui demers onorant.

De altfel, odată cu venirea primăverii, municipalitatea continuă proiectul de reamenajare a spaţiilor verzi din Mangalia. În urma solicitărilor cetăţenilor şi agenţilor economici, au avut loc acţiuni de toaletare a copacilor, atât în oraş, cât şi în staţiuni. Recent, s-a plantat gazon pe terenul din faţa Bibliotecii Franceze şi în parcul de lângă Casa de Cultură. Activitatea a continuat pe străzile Muncitorului, Ştefan cel Mare, Libertăţii şi Portului. Peste tot s-au introdus sisteme de irigaţii pentru întreţinerea spaţiilor verzi. De asemenea, s-au finalizat lucrările de modernizare a trotuarelor pe strada Matei Basarab.

Zilele următoare, în funcţie de vreme, începem curăţenia de primăvară în tot oraşul. Este de apreciat faptul că profesorii şi elevii din oraşul nostru s-au oferit voluntari la acţiunea de igienizare, desfăşurată de angajaţii societăţii de salubrizare.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cartierul de case vom face o campanie de informare şi conştientizare pentru ca oamenii să încheie contracte de salubrizare şi să nu mai arunce deşeurile menajere la colţul străzii”.

Sursa: Facebook.

Joi, 19.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply