Modificări importante! Dispar barierele de la Feteşti – Cernavodă. Cum va fi plătită taxa

0
906

taxadepodfetesti

De la 1 mai, şoferii care vor circula pe Autostrada A2 vor trebui să plătească taxa de pod de la Feteşti – Cernavodă prin SMS sau cu utilizarea cardului bancar. Modificările sunt menite, spun autorităţile, să decongestioneze traficul rutier, pentru că în acea zonă se creau frecvent ambuteiaje.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) spune că au fost demarate lucrările de implementare a sistemului informatic pentru colectarea electronică a tarifului de trecere a podurilor dunărene din staţia de taxare de la Feteşti – Cernavodă, pe Autostrada A2. Sistemul informatic va înlocui achitarea tarifului de trecere cu oprire la barieră, utilizatorii putând opta pentru achitarea tarifului în afara staţiei, în avans sau până la ora 24 a zilei următoare.

Ce opţiuni au şoferii

Şoferii vor avea mai multe opţiuni de achitare a tarifului: prin SMS transmis la un număr scurt; prin achitarea tarifului de trecere prin reţeaua de parteneri autorizaţi ai CNADNR; prin utilizarea cardului bancar, în urma configurării unui cont într-un portal web şi printr-o aplicaţie pentru mobil puse la dispoziţie de CNADNR.

Mai mult, în cugetliber.ro, Miercuri, 18.03.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply