L-AŢI VĂZUT? Minor DISPĂRUT DE ACASĂ

0
837

minor-dispărut-costel peniu

Minor DISPĂRUT DE ACASĂ!

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Aliman au fost sesizaţi cu privire la dispariţia minorului PENIU COSTEL, în vârstă de 16 ani, din sat Floriile, comuna Aliman, judeţ Constanţa.

Aceasta, la jumatatea lunii februarie 2015, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent. Din verificarile efectuate s-a stabilit că, anterior, minorul a mai plecat de la domiciliu, revenind după anumite intervale de timp.

SEMNALMENTE 

Înălţime 1.30-1.40m, greutate 40 kg, astenic, păr şaten, tuns scurt, faţă ovală, ochi căprui, gură mijlocie, cu buze subţiri, pe braţe şi abdomen prezintă cicatrici provocate de explozia unei grenade în anul 2010, are auzul slab şi mersul aplecat.

ÎMBRĂCĂMINTE

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

La data dispariţiei, aceasta purta fes maro cu alb, pantaloni tip blue jeans maro, bluza roz, tricou albastru, şosete din lână maro.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secţia 6 Poliţie Rurală Cernavodă sau Dispeceratul I.P.J.Constanta, tel. 0241.611.364, int. 20005.

12.03.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply