Săptămâna Brâncuși 16 – 22 februarie 2015

0
711

săptămâna_brâncuși_16-22febr2015

Pe 19 februarie 2015, celebrăm 139 de ani de la naşterea lui Constantin Brâncuşi, românul care a redefinit sculptura, semnând actul de naştere al artei moderne. Impactul şi influenţa sa în cultura contemporană a lumii este imens. 
Săptămâna Brâncuşi în social media este modul nostru de a onora viaţa şi opera celui mai mare artist român din toate timpurile. 
Vă invităm să vă provocaţi prietenii să publice pe facebook, twitter şi instagram sculpturile, textele, fotografiile şi filmele lui Constantin Brâncuşi, să viziteze muzeele sau spaţiile publice unde sunt expuse operele sale, fie că sunt la Târgu Jiu, Bucureşti, Paris, New York sau Philadelphia. 

#Brancusiselfie #Brancusi139 #Brancusiweek #Brancusi si #ConstantinBrancusi sunt hashtagurile evenimentului pe care vă rugăm să le folosiţi pentru fotografiile din săptămâna 16-22 februarie, iar Brancusi Week este pagina oficiala unde puteți să share-uiți experiența Brâncuși şi să vă conectaţi cu comunitatea. 

“Aş vrea ca lucrările mele să se ridice în parcuri şi grădini publice, să se joace copiii peste ele, cum s-ar fi jucat peste pietre şi monumente născute din pământ, nimeni să nu ştie ce sunt şi cine le-a făcut – dar toată lumea să simtă necesitatea şi prietenia lor, ca ceva ce face parte din sufletul Naturii.”

“În sufletul meu nu a fost niciodată loc pentru invidie – nici pentru ură, ci numai pentru acea bucurie, pe care o poţi culege de oriunde şi oricând. Consider că ceea ce ne face să trăim cu adevărat, este sentimentul permanentei noastre copilării în viaţă.”

Constantin Brâncuşi.

https://www.facebook.com/pages/Brancusi-week/1536485326624960?sk=timeline

MangaliaNews.ro, Luni, 16.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply