Și în 2015, tot Mamaia “face legea” pe litoral! Stațiunea, în topul programului „Înscrieri timpurii“!

0
683

statiunea-mamaia

În plină iarnă, visăm cu ochii deschiși la vară. Iar când ne gândim la sezonul cald, inevitabil ingredientele nelipsite sunt marea, soarele și nisipul auriu. Iar cu un buget rezonabil mulți români și-au cumpărat deja un sejur pe litoral.

 Operatorii din turism de pe litoralul românesc se bucură încă de pe acum de un grad de ocupare de 10 la sută prin programul Înscrieri Timpurii. În topul preferințelor turiștilor sunt stațiunea Mamaia, urmată de Eforie Nord, iar pe locul 3 se situează stațiunea Saturn.

„Comparativ cu anul trecut, în aceeași perioadă, vânzările sunt duble, rezervările sunt duble. Cred că vom avea turiști mai mulți. Se pare că de la an mai devreme se duce intenția de cumpărare a turiștilor. Sunt deja rezervări și pentru 1 Mai, ceea ce este surprinzător, știind că 1 Mai se vinde pe ultima sută de metri“, a declarat Aurelian Marin, președinte ANAT Sud-Est.

Ca să vă faceți o idee cât economisiți dacă vă rezervați din timp vacanța, o familie cu un copil, care vine în stațiunea Mamaia în vârf de sezon plătește: „Sub 200 de lei, pe cameră, pe noapte, doi adulți cu un copil. Hotel de 3 stele cu servicii minime de cazare cu mic dejun. În vârf de sezon, prețul la recepție va fi minim 300 de lei și poate ajunge cât de mult“, a mai precizat Aurelian Marin.

Tarifele pe litoral în 2015 au rămas la fel ca cele de anul trecut, spun operatorii din turism. Asta deși TVA a scăzut la 9 la sută.  Aceștia spun că prețurile au fost stabilite încă din august 2014, așa că reducerile se vor vedea, cu siguranță, anul viitor, în special la pachetele all-inclusive.

Până atunci, litoralul românesc își propune să  atragă un număr cât mai mare de turiști. Stațiunea Mamaia, prin taxa de promovare plătită de agenții economici, este prezentă la majoritatea târgurilor de turism internaționale. La capitolul evenimente, acestea vor fi programate pe toată perioada verii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Nebunia începe cu petrecerile de 1 Mai și continuă cu Festivalul Antic Tomis, Ziua Marinei și multe, multe alte surprize. Mai mult, se ia în calcul chiar organizarea în anii următori a unor concursuri de talie internațională, printre care se numără Campionatul Mondial de bob pe rotile.

„Noi ne dorim să intrăm în competiție pentru a se stabili ca gazdă 2016, Mamaia, România“, a spus Corina Martin, președinte Asociația Litoral-Delta Dunării.

Mai mult, in cugetliber.ro, Marti, 03.02.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply