ISU Dobrogea face angajări. Au voie pompierii daţi afară să participe la concurs?

0
793

isudobrogea

ISU Dobrogea: Veşti bune pentru Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”. Mai marii de la centru au aprobat organizarea unui concurs pentru angajarea de personal pentru structurile operative. Decizia este o reală „gură de oxigen”, având în vedere că activitatea instituţiei a fost serios afectată după ce, în urmă cu aproximativ un an, aproape 170 de angajaţi au fost disponibilizaţi, în urma unei decizii a magistraţilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care le-au anulat foile de concurs, stabilind că au fost falsificate.

Col. Gheorghe Constantin, inspectorul şef al ISU Dobrogea, a precizat pentru cititorii „Cuget Liber” că, în cel mai scurt timp, urmează să fie scoase la concurs 84 de posturi pentru subofiţeri şi cinci posturi pentru ofiţeri, toate în structurile operative.

„Unităţile noastre operative din teritoriu funcţionează cu un personal undeva la 60%, sunt autospeciale care sunt încadrate cu un echipaj, dar acel echipaj deserveşte şi o altă autospecială.

Am început procedurile, suntem în faza incipientă pentru încadrarea unui număr de 89 de posturi. Încă nu a fost stabilită data concursului, dar estimez că în aproximativ două luni vor fi încadraţi”, a afirmat col. Gheorghe Constantin.

Continuarea, în cugetliber.ro,  Sâmbătă, 17.01.2015.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply