Primăria Constanta are cont oficial de Facebook! Constăntenii pot face sesizări, citi anunțurile instituției și multe altele!

0
661

primaria-constanta-are-cont-oficial-de-facebook

Primăria Constanta este, oficial, pe Facebook. Pagina instituţiei a fost lansată, joi, 8 ianuarie. Primarul Radu Mazăre spune că aici oamenii pot face orice fel de sesizări online, pot comenta proiectele municipalităţii şi pot afla stadiul programelor desfăşurate în oraş. Tot aici, vor primi răspunsuri la problemele pe care le întâmpină.

De astăzi, printr-un simplu LIKE, constănțenii sunt conectați în permanență cu toate acțiunile Primăriei. Radu Mazăre spune că pagina lansată astăzi este cea mai elaborată pe care o puteți găsi la o instituție din România. Din aplicația principală puteți ajunge în alte șase diviziuni care sunt structurate în alte 18 subpagini.

„Avem o postare permanentă unde scrie ce anume puteți afla și ce anume puteți face pe această subpagină, după care vin înșiruite proiectele care sunt în curs cu stadiul lor sau proiectele care urmează să înceapă în viitorul imediat. De exemplu, programul de asfaltare scrie că în perioada de iarnă nu se asfaltează, că anul trecut nu am asfaltat, că anul viitor vom asfalta o suprafața dublă și că suntem în procedură de începe a licitației și că va începe programul mare de asfaltare începând cu aprilie. Următorul proiect: Promenada turistică Mamaia – care este valoarea proiectului, cât durează, când a început, când urmează să se termine, ce conține, locuri de parcare și stadiul în care este acum“, a explicat Radu Mazăre, primarul municipiului Constanța.

Radu Mazăre a explicat că fiecare utilizator poate da like la pagina inițială și astfel primește informații la fiecare postare, dar poate da like și doar unei subpagini care îl interesează în mod special pentru a primi notificări numai de acolo. Anunțurile se fac periodic.

„Sunt trecute și problemele legate de carosabil, borduri, indicatoare, gropi – ce sunt cu ele. Oamenii vor primi răspunsuri la sesizări cam în două-trei zile maximum. Dacă cei din biroul de Facebook știu să răspundă pe loc, răspund pe loc, dacă nu, întreabă la secția respectivă după care se întoarce“, a adăugat Radu Mazăre.

De exemplu, în diviziunea “Anunțuri” puteți găsi lista cu intervențiile pe domeniul public. De aici aflați care sunt lucrările în curs ale Congaz, SC RAJA SA, dar și ale Telekom sau Radet. Radu Mazăre a prezentat și secțiunea “Hotărăște tu”.

„În anii anteriori, Primăria Constanța a oferit cadouri de Crăciun și de Paște tuturor copiilor de grădiniță și școală generală. Sunteți de acord ca anul acesta să mai oferim aceste cadouri? Și se poate face un sondaj cu DA sau NU apoi se poate vota sau comenta. Noi le strângem și ne facem o idee pentru că urmează să discutăm bugetul“, a mai precizat primarul municipiului Constanța.

La diviziunea “Sesizări” constănțenii pot întreba și primi răspunsuri în legătură cu drumurile și parcările, curățenia orașului, dar și toaletarea arborilor.

Continuarea, pe reporterntv.ro, 09 ian.2015.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply