Cum se circulă pe podul de la Agigea?

0
676

podul agigea

Atenție, șoferi! Circulația rutieră pe podul de la Agigea peste Canalul Dunăre – Marea Neagră, situat pe DN 39, km 8+988, se va desfășura în următoarea perioadă astfel: va fi permisă circulația tuturor categoriilor de autovehicule pe cele patru benzi aferente podului, excepție făcând autovehiculele și coloanele agabaritice, potrivit Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR). Totodată, viteza de circulație va fi restricționată la 50 km/h, pe toată lungimea podului.

Tot în această perioadă, între orele 9.00 și 18.00, pentru intervale scurte de 10 – 15 minute, va fi restricționată circulația pe benzile marginale ale sensurilor Constanța – Agigea și Agigea – Constanța, pe distanțe de 10 – 15 metri, pentru executarea de lucrări de reparații la trotuarele pietonale.

După 12 ianuarie 2015 și până la 19 ianuarie 2015, se va închide sensul de mers Constanța – Agigea, circulația desfășurându-se în ambele direcții pe celălalt sens de circulație (câte o bandă pe sens).

După 20 ianuarie și până la 5 februarie, se închide sensul de mers Agigea – Constanța, circulația desfășurându-se în ambele direcții pe celălalt sens de circulație (câte o bandă pe sens). Șoferii sunt rugați să respecte restricția de circulație instituită și semnalizarea rutieră temporară.

Informații suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale pot fi obținute de la Dispeceratul CNADNR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, în telegrafonline.ro, Miercuri, 31 dec.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply