SPECIAL VIDEO Teatrul National București, după renovare

0
1223

Vă invităm să (re)vedeți un VIDEO SPECIAL cu Teatrul National din București, după renovare, imagini aeriene realizate recent de Claboo Media.

 Teatrul National Bucuresti - Claboo Media

Teatrul Naţional Bucureşti a fost inaugurat luni, 10 noiembrie, în prezenţa conducerii instituţiei şi a mai multor oameni politici. Directorul instituţiei, Ion Caramitru, a anunţat că, după recepţia lucrărilor, pe 30 noiembrie şi probele tehnice, primul spectacol pus în scenă în Sala Mare renovată va fi realizat de Dan Puric.

Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) a fost supus unor lucrări de reabilitare şi restaurare, în cadrul unei investiţii de aproximativ 60 de milioane euro, iar proiectul a pornit de la necesitatea consolidării antiseismice a clădirii.

Directorul TNB, Ion Caramitru, a tăiat luni, împreună cu premierul Victor Ponta, panglica de inaugurare, la eveniment fiind prezenţi fostul premier Călin Popescu-Tăriceanu şi fostul ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu, în mandatul cărora a fost contractat împrumutul pentru renovarea instituţiei, precum şi fostul ministru al Culturii, Kelemen Hunor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

sursa txt: gandul.info

Sursa Video: https://www.youtube.com/watch?v=ThEQMkNkx-E


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply