Terenuri şi baruri din Neptun şi Olimp executate de Fisc

0
955
Vedete executate de Fiscul dobrogean: fratele Manuelei Mitrea, milionarii Micula şi arhitectul care a distrus pădurea Comorova.

neptun-olimp

Lista debitorilor cărora ANAF-ul dobrogean le-a scos la vânzare bunuri are, în ultimul timp, o componenţă cât se poate de selectă. Politicieni locali sau rude ale unor politicieni de cel mai înalt rang la nivel naţional, milionari celebri sau personaje implicate în scandaluri de renume, toţi au fost încolonaţi pentru execuţie de către Fisc. Un prim exemplu în acest sens este Ro Fish Man SRL din Năvodari, firmă care administrează, printre altele, balta Limanu.

ANAF organizează pe 19 noiembrie o licitaţie pentru vânzarea unui teren extravilan de 2.255 metri pătraţi al acesteia, situat în Albeşti, cu sumă de pornire 4.966 lei, fără TVARo Fish Man SRL este controlată de Marian Găliceanu, membru al conducerii PNL Năvodari, dar şi controversat om de afaceri.

Într-un alt caz, Fiscul a scos la vânzare două tiruri Volvo, la câte 34.100 lei bucata, fără TVA, bunuri aparţinând debitorului Transter Neptun SA, firmă în care unul din acţionari este chiar statul român, prin Neptun Olimp SA, dar în care acţionari majoritar sunt celebrii fraţi Micula, prin intermediul European Drinks SABucegi SAComtexin SA şi Turist Center SRL.

Şi RTP Exim 96 SRL din Olimp este un debitor interesant. Aici, Fiscul scoate la vânzare barul Orient, din incinta Complexului Belvedere-Amfiteatru-Panoramic, preţul de pornire al licitaţiei care va avea loc pe 19 noiembrie fiind de 940.232 lei, fără TVA. RTPExim 96 SRL este deţinută acum de Tudorel Dobre şi Vasile Dobre, ambii din Constanţa, care au preluat firma de la controversatul Iliuţă Naghi, patronul cotidianului „Naţional”. Printre partenerii de afaceri ai fraţilor Dobre se află şi evazionistul Viorel Done, de la care au luat hotelul Violeta, din staţiunea Jupiter

Continuarea, în atitudineaonline.ro, 03.11.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply