Caz incredibil la Mangalia: un bloc întreg a rămas fără apă şi căldură în prag de iarnă, după ce preşedintele asociaţiei a pierdut banii locatarilor la păcănele!

0
902

Mai mulţi locatari ai unui bloc din municipiul Mangalia sunt nevoiţi să îngheţe de frig în locuinţe din cauza unei datorii înregistrate la societatea furnizoare de energie termică. Oamenii sunt revoltaţi şi spun că nu din vina lor s-a ajuns la această situaţie, ci a administratorului blocului care, în loc să achite sumele plătite de către aceştia la SC Goldterm Mangalia SA, s-a dus cu banii la… păcănele.

păcănele

Mai mult, sumei restante de 17.929,17 lei, i se adaugă alte câteva zeci de mii de lei datorate la alte societăţi furnizoare de utilităţi. Printre care şi RAJA, fapt pentru care nici apă la robinete nu mai au. În total, Asociaţia de locatari 129 de pe strada Portului semnalează un debit de aproximativ 100.000 lei. Bani care au fost jucaţi, pur şi simplu, la păcănele de administratorul Valentin A., după cum spun locatarii „sinistraţi”. 

„Am primit chitanţe pentru sumele plătite şi, cu toate acestea, suntem restanţieri la societăţile furnizoare de utilităţi”, ni s-a plâns Valentin Rânzescu, un locatar al unui bloc situat pe strada Portului. Omul acuză faptul că Asociaţia de locatari 129, din care face parte, a acumulat un debit de 100.000 lei la utilităţi şi spune că banii au fost furaţi de reprezentanţii asociaţiei.

Frauda a descoperit-o în momentul în care s-a hotărât să preia preşidenţia Asociaţiei de locatari. „Oamenii au hotărât să mă pună preşedinte. Au văzut că sunt om gospodar, că mă implic şi au decis să preiau această funcţie. Am acceptat, însă am decis să merg la societăţile furnizoare de utilităţi să văd care este situaţia. Am rămas şocat când am aflat că avem datorii de aproape 100.000 lei”, a spus Valentin Rânzescu, pentru „Atitudinea”.

Citiți continuarea în atitudineaonline.ro, 03.11.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply