Copiii defavorizaţi din Mangalia vor primi ajutoare de urgenţă

0
643

consiliul_local_mangalia

Conform unei Hotărâri de Consiliu Local, aprobată în şedinţa ordinară de luni, copiii defavorizaţi din mai multe cartiere ale municipiului Mangalia vor primi ajutoare de urgenţă în sumă totală de peste 111.000 de lei. Suma reprezintă decontul cheltuielilor de transport şi masă, aferente anului şcolar 2014-2015, pentru câteva zeci de şcolari şi preşcolari din zone precum I.A.S., Fruviileg, Zootehnie şi Barieră, aflate la mare distanţă de unităţile de învăţământ.

În aceeaşi şedinţă a CL, s-a mai votat un proiect de hotărâre privind decontarea navetei cadrelor didactice şi a personalului auxiliar cu domiciliul în altă localitate decât cea în care îşi desfăşoară activitatea.

De asemenea, aleşii locali au mai aprobat un proiect referitor la modernizarea pavilionului de pensionari situat pe Bulevardul Callatis, din localitate.

Totodată, s-a votat modificarea organigramei, a statului de funcţii şi ocuparea, prin concurs, a posturilor vacante din cadrul Spitalului municipal Mangalia.

În cadrul întrunirii, consilierii au mai aprobat bugetul de aproximativ 57.000 lei, destinat participării Mangaliei la târgurile de turism din această toamnă şi din primăvara anului viitor, dar şi pentru alte acţiuni şi evenimente de promovare a staţiunilor din sudul litoralului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Marți, 4 noiembrie 2014. Comunicat transmis de Biroul de presăal Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply