Valul migrației a ajuns în județul Constanța: Iorguş și întregul PDL Mangalia au trecut la PSD

1
656

zanfir_iorguș3

TELEGRAF: Potrivit unor surse politice, fostul primar al Mangaliei Zanfir Iorguș a plecat din PDL la PSD cu întreaga organizație locală, inclusiv cu cei șase consilieri locali ai partidului.

…TSUNAMI POLITIC LA MANGALIA

Dacă în multe dintre județele țării lucrurile au luat-o razna din punct de vedere politic, în Constanța apele au fost oarecum liniștite, pentru că singurele localități unde au existat permutări au fost Peștera și Adamclisi. Pe de o parte, 11 consilieri locali PSD din Peștera au demisionat din partid, urmând să-și continue activitatea ca independenți. Lor li s-a alăturat viceprimarul Tudorel Grosu, care conducea organizația locală a partidului. În același timp, un consilier PNL și un altul din PP-DD au ales să-i urmeze pe colegii lor. Pe de altă parte, primarul comunei Adamclisi împreună cu patru consilieri locali au ales să plece din PDL pentru a se înscrie în PSD.

Însă ”bomba” în județul Constanța a explodat ieri, când, potrivit unor surse politice, fostul primar al municipiului Mangalia Zanfir Iorguş a trecut de la PDL în barca PSD. Informația a fost confirmată de senatorul PSD Nicolae Moga, care nu dorit să dea mai multe detalii despre acest transfer. Dar asta nu este tot. Potrivit surselor, Iorguș nu ar fi trecut singur, ci împreună cu întreaga organizație locală a PDL, inclusiv cei șase consilieri locali ai partidului: Paul Foleanu, Lucian Popescu, Vasile Iorga, Laura Cârlan, Levent Beghim și Linica Stan. Menţionăm că Zanfir Iorguş, fost primar al municipiului Mangalia şi fost deputat PDL, a mai fost la PSD în perioada 2004 – 2007

SUPREMAȚIE PENTRU PSD

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Cu acest mega-transfer, situația în Consiliul Local Mangalia se schimbă radical. Până în prezent, în forul legislativ local, PSD avea șase aleși, PDL – tot atâția consilieri, PNL – trei, PP-DD – doi, PRM și PC – câte unul. În condițiile în care se va confirma faptul că cei șase aleși de la PDL vor trece la PSD, social democrații vor deveni principala forță politică din Consiliul Local. Iar dacă ținem cont de alianțele politice, înseamnă că PNL va rămâne un partid izolat, la fel ca și primarul Cristian Radu, care, deși este independent, are susținerea PNL. Tot sursele din politică au mai spus că, dacă nu vor fi probleme, lucrurile vor fi oficializate în această săptămână.

Mai mult, în telegrafonline.ro, Luni, 6 oct.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

  1. ȘȘȘȘȘȘȘȘȘȘȘoc și groază…., mare pârt, care PDL, care consiliu’?!
    Stai așa, a fugit cu marile genii de partid…, aaaaaaaaaaaaa…, acum înțeleg, fiecare sclav își merită bâta!
    A plecat ca un bărbat de stat adevărat, așa cum a intrat în partid, așa cum este caracterizat de dârele umane, formele fără fond, știe foarte bine TATAIA,…what a f..k! Ăsta n-are pic de educație și scrupule, vă sacrifică pe toți, mai aveți ceva răbdare.
    Acum se explică cum a stat Mangalia în frig, nașu’ și cu finu’ în tandem kill-ăreau proprii alegători, sugându-le banii,…!
    Succes bre, vezi că-ți atârnă strategia pe genii!

Leave a Reply