Vreţi să învăţaţi cum se face agricultură ecologică?

0
861

agriculturăecologică

În perioada 11-14 octombrie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în parteneriat cu agenţia de training Creative Business Management, un curs de agricultură ecologică.

În cele patru zile de instruire sunt prezentate teme privind creşterea animalelor în sistem ecologic, cultura plantelor ecologice şi certificarea fermelor bio. În ultima zi, cursanţii vor vizita o fermă ecologică din judeţ.

La finalul programului de formare, în urma unui examen, cursanţii vor primi un certificat de absolvire în specialitatea „Operator în ferme ecologice mixte”, certificat autorizat de Autoritatea Naţională pentru Calificări şi recunoscut de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. Posesorii certificatului vor putea accesa proiecte susţinute din fonduri europene cu ajutorul diplomei şi vor avea posibilitatea de a obţine finanţare externă.

Cei interesaţi pot solicita informaţii la numerele de telefon 0241/619.854, int.225/221, persoană de contact: Carmen Grigor, tel.mobil 0723/430.256 sau pe adresa de e-mail: [email protected].

Mai mult, in cugetliber.ro, Joi, 02.10.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply