ZILELE BUCUREȘTIULUI 555. “Fântânile curcubeu” de la Unirii au fost INAUGURATE. FOTO ȘI VIDEO

0
779

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Cele 22 de fântâni din zona Unirii au fost inaugurate, vineri, în jurul orei 20.00, evenimentul fiind urmat de un spectacol multidemdia susținut Zoli Toth Band, de la ora 21.00. Fântânile vor constitui un spectacol în sine, ele fiind dotate cu instalații și senzori prin care muzica, jetul de apă și culorile sunt sincronizate într-o coregrafie specială.  

zilele-bucurestiului555

ZILELE BUCUREŞTIULUI 555. Sute de bucureșteni au venit, vineri seară, în parcul din Piața Unirii, ca să asiste la inaugurarea fântânilor multicolore din centrul orașului. Inaugurarea fântânilor a fost făcută de viceprimarul Dan Darabont și directorul general al companiei Apa Nova București, Laurent Lalague.

ZILELE BUCUREȘTIULUI 2014. ”Mâine, orașul nostru împlinește 555 de ani de atestare documentară. Alături de celelalte manifestări organizate de Primăria Municipiului București cu această ocazie, astă seară asistăm împreună la repunerea în funcțiune a unui număr de 22 de fântâni arteziene situate între Piața Unirii și Piața Constituției, monumente reparate și modernizate de specialiștii societății Apa Nova. În numele primarului general Sorin Oprescu vă invit să asistăm împreună la rezultatele muncii acestor oameni. La mulți ani, București! La mulți ani, România!”, a declarat, vineri seară, viceprimarul Dan Darabont, la inaugurarea ”fântânilor curcubeu”.

Mai mult, pe:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 http://www.b365.ro/fantanile-curcubeu-de-la-unirii-vor-fi-inaugurate-astazi-spectacol-de-lumini-i-sunet_215300.html#sthash.n5izbooM.dpuf


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply