A început al XVII-lea „Hop”, la Costinești

0
608

Tineri actori din țară, la propria lor Gală.

afisul-Galei-HOP2014

Cea de-a XVII-a ediție a Galei Tânărului Actor „Hop” a fost deschisă ieri, la complexul Vox Maris Grand Resort din Costineşti, în prezența unui public numeros. Evenimentul este organizat de Uniunea Teatrală din România (UNITER), co-organizator fiind Ministerul Culturii, iar tema ediției de anul acesta a galei este „Joacă-te cu mine! Sunt om. Nu personaj”, aspect ce denotă „autoritatea” comicului asupra acestei ediții. Emoțiile sunt intense, evenimentele sunt în plină desfășurare, iar turiștii și localnicii iubitori ai teatrului românesc și ai comediei sunt așteptați, în aceste zile, să asiste la activitățile și spectacolele de la Vox Maris.

AȘTEPTĂRI MARI ȘI SURPRIZE Activitățile au debutat ieri, pe zi, cu un atelier special, iar după-amiază și seara s-au desfășurat concursurile la secțiunile Grup și Individual. Directorul artistic al Galei „Hop” este apreciatul regizor Radu Afrim, care a coordonat desfășurarea scenică de ieri și a pus la punct în cel mai minuțios mod chiar și ultimele detalii înainte de probele de concurs. Preocupat cu startul acestora, Radu Afrim a afișat încredere și entuziasm în prima zi de Gală și a mărturisit că ediția din acest an este una specială, cu artiști tineri și extrem de bine pregătiți, și că prezența comicului se va face puternic simțită pe tot parcursul reprezentațiilor.

„Am mari așteptări de la această ediție, este firesc, dar să le luăm în ordine. Aștept, în primul rând, să vină și ultimul invitat de onoare, regizorul Tudor Giurgiu, care este pe drum cu mașina, aștept să începem în câteva minute, pentru că am inversat probele de concurs, primele fiind cele de grup și abia apoi cele individuale. Aștept să vină cât mai mulți localnici și turiști să vadă munca noastră și să se bucure de ea. Avem numeroase surprize și vedete, anul acesta este prezentator Pavel Bartoș, actor de comedie. Sunt 21 de tineri actori la individual și 18 la grupuri, doi dintre concurenții de la individual participând și la grupuri. Vom merge pe comic în acest an și totul va fi amuzant și pozitiv. Mulți dintre participanții de anul acesta sunt din București, iar apoi din Cluj și Iași”, a declarat Radu Afrim.

În debutul probelor au fost prezentați toți participanții din concurs, într-un moment de muzică și dans realizat în comun.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mai mult, plus galerie FOTO, în telegrafonline.ro, 10.09.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply