TRAGEDIE RUTIERĂ în apropiere de Mangalia / Galerie foto

1
850

tragedie-accident-23-august

Cuget Liber: UPDATE: Suleiman Alina era soția cunoscutului interlop din Mangalia, Suleiman-Iusein Sinan, iar Iasemine era fata acestuia.

UPDATE: În urmă cu puțin timp a fost declarat și decesul celei de a doua persoane, Suleiman-Iusein Iasemina, o fetiță în vârstă de 10 ani. Prima victimă era mama acesteia, Suleiman Alina, în vârstă de 37 de ani. Ambele erau pasagere în autoturismul marca Opel. Cele două pasagere fuseseră luate la ocazie din localitatea Mangalia.

UPDATE: Echipajul medical sosit la fața locului încearcă, în aceste momente, să o readucă la viață pe una dintre victime.

Un accident rutier mortal s-a produs în urmă cu puțin timp (aseară) în localitatea 23 August. Cel puțin o persoană a decedat iar altele sunt grav rănite. Din primele informații se pare că Daniel Păun, șoferul unui autoturism marca Opel, inmatriculat in Bulgaria, a încercat să întoarcă peste marcajul dublu continuu, moment în care a fost lovit de un alt autoturism, marca Renault care circula regulamentar. Vom reveni cu amănunte.

Autor Andreea ILIESCU. Mai mult, în cugetliber.ro, 17.08.2014.

Vedeți și:

http://observator.tv/social/ia-rugat-un-prieten-sai-duca-fiica-i-soia-spre-moarte-132785.html

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


1 COMENTARIU

Leave a Reply