Primarul Mangaliei despre recentele calamități naturale – Galerie FOTO

0
772

dupa-furtuna-mangalia-04 (Small)

Bună seara, dragi prieteni,

Vă scriu aceste rânduri după ce, în ultimele 24 de ore, am coordonat acţiunile de intervenţie, în urma calamităţilor naturale care au afectat grav Mangalia şi staţiunile, în cursul serii de vineri. În primul rând vreau să multumesc celor care au fost alături de mine pe străzi, în toată această perioadă şi mă refer aici la jandarmii din Mangalia şi Neptun, reprezentanţii ISU Dobrogea şi cei de la Apele Române, RAJA, Societatea de Salubrizare, firmele private care au intervenit cu utilaje şi, nu în ultimul rând, colegii din Primărie care au stat pe teren 24 de ore pentru a-i ajuta pe cei care ne-au solicitat sprijinul.

După cum ştiţi, furtuna, vijelia, tornada, sau ce o fi fost, a avut o forţă atât de mare încât a smuls din rădăcini sau a retezat copaci tineri, sănătoşi, mai multe maşini au fost avariate, câţiva stâlpi de iluminat fiind de asemenea rupţi. Imediat după ce s-a oprit potopul, în cursul nopţii trecute am evaluat pagubele şi am dispus primele măsuri de intervenţie. Am constatat ca subsolurile mai multor blocuri au fost inundate, iar în.unele zone s-a întrerupt iluminatul public.

Pe mai multe străzi, printre care Sirenei, Albatros şi T.S. Saveanu, au fost smulse acoperişuri, unele dintre acestea căzând pe maşini. La fel s-a întâmplat şi cu acoperişul blocului GOLD, care a fost smuls, deşi lucrarea fusese făcută în urma cu aproximativ 3-5 ani. Se vede însă ca lucrările făcute de mântuială la vremea respectivă au acum urmări grave pentru cetăţeni. La fel s-a întâmplat şi cu un imobil din zona Moară, la care, deşi fusese renovat acum 7-8 ani, în urma furtunii de aseară au început să cadă bca-urile din ziduri.

Atat în cursul nopţii trecute, cât şi pe tot parcursul zilei de azi, m-am deplasat personal în toate zonele oraşului şi în staţiuni. Au fost tăiaţi şi ridicaţi copacii căzuţi, au fost scoşi stâlpii avariati şi ne-am deplasat oriunde au fost probleme semnalate de cetăţeni. Nu ştiu în ce măsură ne-am ridicat la nivelul asteptărilor dumneavoastră, în această situaţie de criză, dar credeti-ma ca ne-am dat toată silinţa pentru a soluţiona în cel mai scurt timp problemele generate de intemperiile care s-au abătut asupra oraşului nostru.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă urez o seara plăcută în continuare şi vă asigur de tot sprijinul Primăriei Mangalia, dacă, Doamne fereste, ne vom mai confrunta cu astfel de situaţii.

Galerie FOTO:

dupa-furtuna-mangalia-08 (Small) dupa-furtuna-mangalia-07 (Small) dupa-furtuna-mangalia-03 (Small) dupa-furtuna-mangalia-05 (Small) dupa-furtuna-mangalia-04 (Small) dupa-furtuna-mangalia-09 (Small) dupa-furtuna-mangalia-12 (Small) dupa-furtuna-mangalia-01 (Small) dupa-furtuna-mangalia-10 (Small) dupa-furtuna-mangalia-02 (Small) dupa-furtuna-mangalia-06 (Small) dupa-furtuna-mangalia-11 (Small)

Sursa: https://www.facebook.com/cristian.radu.33


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply