Dragomir: Îi înţeleg supărarea lui Iorguş, că nu mai e nimic!

0
762

Replică dură a preşedintelui PNL Constanţa, după ce a fost acuzat că şi-a pus primar la Mangalia.

A pierdut procesul prin care contesta anularea rezultatelor de la alegerile din 2012 pentru Primăria Mangalia, dar nu şi arta discursurilor politice dure la adresa celor pe care îi consideră vinovaţi că municipiul a ajuns să fie condus de Cristian Radu.

În cadrul unei conferinţe de presă, pedelistul Zanfir Iorguş, fost primar al Mangaliei şi fost deputat, s-a dezlănţuit: Mangalia a devenit colonia Constanţei. Gheorghe Dragomir şi Puiu Haşotti au apelat la o găinărie să aibă primarul lor de casă. Mangalia este reprezentată de stranieri, ba din Eforie, ba din Constanţa, de peste tot, numai din Mangalia, nu, a spus Iorguş, referindu-se la faptul că toţi consilierii edilului din Mangalia nu sunt… din Mangalia!

Acesta este însă un subiect pe care îl vom trata separat, aşa că revenim la reproşul făcut de Iorguş liberalilor: Este pentru prima dată când se întâmplă în România un asemenea caz. Nici instanţele nu ştiu cum să lucreze. În speţă, liderii celor două formaţiuni, adică domnul Dragomir şi domnul Constantinescu şi domnul Radu Cristian, n-au dat niciodată posibilitatea în justiţie să răspundă la întrebarea: de ce s-au anulat alegerile la Mangalia? Adică, să fie o analiză pe fond. Au căutat tot felul de chichiţe avocăţeşti, ca procesul să poată fi blocat prin excepţii. Am fost foarte surprins când am văzut că domnii Dragomir şi Haşotti au putut să apeleze la o găinărie, pentru a susţine minciuna şi dezinformarea, doar pentru simplul motiv de a avea un primar la Mangalia, a susţinut fostul edil.

Cititi continuarea în replicaonline.ro, 26.04.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply