Prima înscriere pentru luna iunie, la Frumoasele Mangaliei! ANDA IOANA CÂRSTOIU

6
1071

Dragi prietene și prieteni ai site-ului mangalianews.ro și ai paginii de fb Mangalia News Punct Ro, iată că apelurile noastre au început să dea roade.

Prima care a trecut peste emoțiile inerente de a se înscrie la Concursul Foto FRUMOASELE MANGALIEI pe care l-am inițiat, este

ANDA IOANA CÂRSTOIU

din Mangalia, în vârstă de 22 de ani, studentă la Horticultură, în București.

(Așa se explică pasiunea sa atât de specială, pentru orhidee!).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Atașăm fotografiile pe care ni le-a trimis și așteptăm voturile voastre, atât pe pagina de facebook, cât și pe adresa de e-mail [email protected]

Curaj și altor concurente, de toate vârstele!

Voi sunteți FRUMOASELE MANGALIEI !

Așteptăm fotografiile voastre !!!

Citiți mai multe despre Concursul FOTO aici:

http://www.mangalianews.ro/frumoasele-mangaliei/

Articolul integral:

http://www.mangalianews.ro/2014/03/31/primele-inscrieri-pentru-luna-aprilie-la-frumoasele-mangaliei/

VOTAȚI PENTRU ANDAAICI!


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


6 COMENTARII

  1. pe bune? te mai miri de ce fac toti copii aia topuri si toate cele, pt ce ne trebe noua concurs de “frumoase“ in mangalia?? avem ceva vedete sau ceva iesit asa din comun? se duce dracu lumea asta… toti au inceput sa se creada importanti !

    • Prin acest proiect, dorim să arătăm lumii întregi că Mangalia are si fete/doamne FRUMOASE și DEȘTEPTE, care au reușit în viață și sunt exemple pozitive, MODELE demne de urmat!

      • aaaa da, pai exemplare frumoase care au reusit in viata sunt preste tot, atunci bine, ai zis ca vrei sa arati lumii ca sunt frumoase( asta depinde de gustul fiecaruia) , dar ia lamureste-ma si pe mine cum demonstrezi tu ca sunt destepte, ce realizari asa exceptionale au avut in viata de sunt exemple pozitive demne de urmat si nu pot reusii altii. Eu asa stiu cand vrei sa promovezi promovezi valori, persoane care pot face lucruri exceptionale ce altii nu pot, deci te rog frumos sa ma lamuresti ce au facut ele asa exceptional de alte fete normale din alte parti nu ar reusii. Chiar sunt foarteeeee curios

        • Stimate Zamo,
          Noi chiar asta asteptăm de la participantele la concurs, daca ati observat in propunerea de proiect:
          Sa-si sustina candidaturile prin fotografii si prin prezentarea faptelor pozitive, a realizarilor personale, urmand ca juriul concursului sa decida care dintre ele sunt castigatoare, tinand cont de ambele criterii. Daca aveti alte propuneri constructive, le primim cu interes.

          • Bine, gata, ma dau batut ! Traim in era in care toata lumea se crede interesanta, vedeta, se fac topuri, video-uri cu pareri si toate cele despre niste NIMENI. Clar despre NIMENI, adica, pe bune, cand o sa gasesti tu valori in oraselul asta al nostru si demne de urmat, eu promit ca ma duc si ma arunc fix in cap de pe biserica! Dar modele de urmat sa fie, valori cum ai zis mai sus, nu fete ce au realizat lucuri ce pot fi realizate de orice om normal, sau cele care au ajuns undeva sus prin simplul fapt ca au facut diferite “munci“ cu gura pe la barbati cu infulenta. Ai zis ca promovezi valori demne de urmat, extraordinare, BRING THEM ON :))

Leave a Reply