Promovare originală: Mamaia a rupt gura Târgului de Turism al României!

0
745
Primarul Constanţei, Radu Mazăre: „Eu, Radu Mazăre, Regele Carnavalului din Mamaia, vreau să fac un apel către naţiune. Ţară, ţară vrem turişti! Îi vom aştepta pe toţi pe o faleză refăcută, pe o plajă iluminată ca la Rio, cu spectacole ce nu a văzut Parisul.”
Staţiunea Mamaia va fi şi în sezonul estival 2014 capitala europeană a distracţiei. Participanţii la Târgul de Turism al României au primit ieri o mostră din ceea ce urmează să se întâmple în această vară în Mamaia – modă, clubbing, plajă, şamd…

Parada de promovare a staţiunii, în fruntea căreia s-a aflat Regele Carnavalului, Radu Mazăre, a captat întreaga atenţie la deschiderea Târgului. Aproximativ 100 de manechine l-au însoţit pe Radu Mazăre printre standurile TTR, pentru ca la final să defileze pe podiumul amplasat la standul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Dobrogea este foarte bine reprezentată la cea de-a 31-a ediţie a TTR, Consiliul Judeţean Constanţa, Consiliul Judeţean Tulcea, Primăriile Constanţa, Mangalia, Eforie şi Techirghiol, Asociaţia Litoral – Delta Dunării, dar şi foarte multe hoteluri de pe litoral având standuri de prezentare.

 Vezi galeria de imagini a acestui articol

Telegrafonline.ro, 14.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply