Crazy Salsa Fest, la deschiderea sezonului estival!

0
687

Festivalul Internaţional Crazy Salsa Fest se va desfăşura în perioada 1-5 mai, la Neptun. Organizată de Clubul Sportiv „Noua Generaţie”, condus de profesorul de sport Ciprian Broască, cea de-a V-a ediţie a festivalului va aduce un element de noutate menit să atragă cât mai mulţi turişti în zona Mangaliei.

În acest sens, o caravană însoţită de dansatori latino va anunţa marea petrecere salsa. Evenimentul îşi propune ca, timp de patru zile şi trei nopţi, să suscite interesul tuturor celor pasionaţi de muzica şi dansurile latino-americane şi nu numai.

În cadrul manifestării, vor fi organizate seminarii cu instructori şi antrenori de dans renumiţi, atât din ţară, cât şi din străinătate. Organizatorii au pregătit pentru această ediţie mai multe surprize. Una dintre ele se referă la organizarea „Cupei Consiliului Internaţional de Dans”.

Participarea la festival se va face pe bază de invitaţii primite din partea organizatorilor, în urma selecţiei ofertelor venite de la şcoli de dans din întreaga lume.

Cristian STANCU, telegrafonline.ro, 14.03.2014.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply