Începe licitaţia pentru închirierea sectoarelor de plajă!

0
804

Mai sunt doar câteva luni până la sezonul estival, iar până atunci, plajele trebuie să fie igienizate şi curăţate. Echipele Administraţiei Bazinale Apă Dobrogea Litoral (ABADL) realizează, începând cu 1 martie, lucrări de pregătire a plajelor pentru sezonul estival 2014.

Se colectează corpurile străine, deşeurile de orice natură, se adună scoicile, se împrăştie nisip, iar conducerea instituţiei promite o altă faţă a litoralului. S-a început igienizarea plajei de la 1 martie. Se adună tot ce înseamnă gunoaie, se ecologizează tot ceea ce ţine de plaje, se adună scoicile, împrăştiem nisip. Este operaţiunea de pregătire a plajelor din fiecare an, a declarat directorul general al ABADL, George Papari.

Directorul ABADL a anunţat şi faptul că operatorii economici care deţin autorizaţie pentru beach baruri pot începe construcţiile. De asemenea, şi pentru hotelieri, conducerea instituţiei are o veste bună. În două săptămâni se dă startul licitaţiilor pentru închirierea porţiunilor de plajă disponibile. Licitaţia pentru atribuirea contractelor de închiriere a sectoarelor de plajă începe în două săptămâni. Procedura de licitaţie a rămas aceeaşi, a conchis Papari.

Mirela Sorina PASCAL, replicaonline.ro, Joi, 13 martie 2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply