Mangalia – Plan pentru desfiinţarea târgurilor auto ad-hoc

0
813

Primăria Mangalia a pregătit o surpriză pentru cei care îşi expun maşinile la vânzare ocupând ilegal domeniul public: amenzi usturătoare!

Criza spaţiilor de parcare a determinat conducerea administraţiei locale din Mangalia să ia măsuri dure împotriva celor care parchează abuziv pe domeniul public. În această idee, primarul Cristian Radu a prezentat vineri seară, la şedinţa Consiliului Local, un proiect de hotărâre privind fluidizarea traficului pe străzile oraşului. În proiectul propus de edilul Mangaliei s-au făcut propuneri pentru stabilirea unor reglementări referitoare la regimul de acces şi circulaţie, staţionare şi parcare pe drumurile publice din municipiu.

„Circulaţia autovehiculelor este îngreunată de maşinile parcate pe marginea şoselelor. În plus, sunt anumite persoane care îşi lasă maşinile nemişcate câteva luni, ceea ce nu este normal. De aceea, am cerut consilierilor locali aplicarea unor amenzi drastice pentru cei care parchează abuziv pe domeniul public, amenzi care se ridică la câteva mii de lei”, a spus Cristian Radu. Primarul Mangaliei a adăugat că, prin intermediul proiectului său, sunt vizaţi în special cei care îşi expun maşinile la vânzare pe domeniul public. „Prin noile amenzi, încercăm să deblocăm locurile de parcare şi să determinăm deţinătorii acestor maşini să execute această operaţiune comercială în locurile special amenajate”, a spus Radu.

Tatian IORGA, telegrafonline.ro/, 01.03.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply