Consultări privind activitatea de taximetrie în Mangalia

0
921

Edilul Radu Cristian a avut, în cursul zilei de vineri, o întâlnire cu membrii Asociaţiei Profesionale a Taximetriştilor “Litoral” pentru a analiza câteva dintre prevederile legale privind taximetria.

Taximetriştii au prezentat edilului câteva dintre doleanţele lor, respectiv repararea şi marcarea tuturor staţiilor taxi, găsirea de soluţii pentru modificarea staţiei din sensul giratoriu, regândirea şi reducerea numărului de taxiuri şi alte probleme pe care aceştia le-au întâmpinat în activitatea specifică.

Acestea  au vizat interzicerea în staţiile taxi a persoanelor care închiriază vara şi îi lasă pe taximetrişti fără clienţi, precum şi reglementarea situaţiei din staţia taxi din Jupiter, pe perioada sezonului estival. În legătură cu toate aspectele semnalate municipalităţii, primarul Radu Cristian a declarat că va analiza fiecare punct din raportul prezentat şi îi va consulta în orice problemă, care priveşte desfăşurarea activităţilor curente.

“Am dat curs acestei invitaţii, pentru că doresc ca toate problemele dumneavoastră să îşi găsească rezolvare, în măsura în care legea ne permite. Vom concepe împreună un Regulament prin care se vor stabili cu exactitate normele privind serviciile de taximetrie pe raza municipiului.

Administraţia publică locală a ţinut cont de toate solicitările vizavi de activitatea taximetriştilor din Mangalia, drept urmare am eliminat taxa de tramă stradală pe care ne-aţi cerut să o scoatem. Mi-aţi adus în atenţie problema câinilor fără stăpân. Este un alt punct care se află pe lista priorităţilor Mangaliei. Până la sfârşitul anului, cu puţin noroc, aceste animale vor dispărea de pe străzile oraşului”, a explicat primarul Radu Cristian.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cadrul discuţiilor, edilul oraşului a precizat că străzile Mangaliei vor fi plombate de la 1 Martie, cu ajutor financiar de la Consiliul Judeţean Constanţa. În prezent, se lucrează la un studiu de fezabilitate pentru asfaltarea străzilor din oraş, în funcţie de identificarea surselor de finanţare.

 31 ianuarie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply