Şedinţă de consiliu la Mangalia: bugetul de venituri şi cheltuieli nu a fost votat

0
651

Replica de Constanta: Consilierii locali din Mangalia s-au reunit marţi, 28 ianuarie, în şedinţă ordinară, pe ordinea de zi fiind înscrise 12 proiecte, iar pe cea suplimentară – alte 6. Doar două proiecte nu au fost votate, unul fiind chiar cel legat de bugetul local de venituri şi cheltuieli, aferent anului 2014.

Aleşii locali au solicitat amânarea dezbaterii bugetului, în condiţiile în care nu exista avizul comisiei de specialitate. Potrivit aleşilor locali, în buget sunt prevăzute şi achitarea unor facturi restante de foarte mult timp, dar şi plata unei sume consistente către defuncta firmă de termoficare din Mangalia – Callatis Therm, ca urmare a rezilierii contractului cu aceasta.

Pe de altă parte, interesant de menţionat este că, potrivit unui raport al Curţii de Conturi, care a analizat activitatea din mandatul primarului Claudiu Tusac, firma în cauza a omis să achite taxa pe clădirile şi terenurile primăriei, pe toată durata de derulare a contractului de delegare de gestiune a serviciului de administrare a sistemului de alimentare cu energie termică. Revenind la şedinţa de ieri, celălalt proiect care nu a trecut se referă la regulamentul de funcţionare al agenţilor economici.

Alexandra ANTON, Replica, 29 ian.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply