Joi, 30 ianuarie 2014, cursurile vor fi suspendate în toate unitățile de învățământ din județul Constanța

0
738

Joi, 30 ianuarie 2014, cursurile vor fi suspendate în toate unitățile de învățământ din județul Constanța. Această hotărâre a fost luată în urma avertizărilor primite de la Administrația Națională de Meteorologie privind instituirea codului portocaliu pentru județul Constanța și în baza deciziei ministrului Educației.

Excepție fac grădinițele cu program prelungit din municipiul și județul Constanța care rămân deschise, pentru a veni în întâmpinarea părinţilor.

Pentru joi, 30.01.2014, conducerea unității școlare va asigura permanența în intevalul 8.00-14.00 și va lua toate măsurile necesare pentru protejarea imobilelor, instalațiilor și echipamentelor, având în vedere condițiile meteorologice nefavorabile (căderi de zăpadă, îngheț, posibile inundații în cazul avariilor). Orice situație deosebită va fi comunicată inspectorului şcolar de sector al Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Conform declarației ministrului Educației referitoare la menținerea structurii anului școlar 2013-2014 (aprobată prin OMEN nr. 3818/03.06.2013), situaţia şcolară a elevilor va fi încheiată în conformitate cu prevederile ROFUIP (aprobat prin OMEN 4925/2005, secțiunea a II-a, Încheierea situației școlare), iar pentru situații care impun acest lucru, încheierea se va face și după începerea cursurilor semestrului al II-lea.

Inspector Școlar General,
Prof. dr. Răducu Popescu.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply