Primarul Mangaliei verifică în teren acţiunile de deszăpezire

0
542
carturesti.ro%20

Primarul municipiului Mangalia, Radu Cristian s-a deplasat pe străzile oraşului, în cursul zilei de astăzi, pentru a verifica modul în care s-au aplicat  măsurile de deszăpezire de la nivelul localităţii.

În timpul inspecţiei, edilul a dispus ca pe toate arterele principale şi secundare să se intervină cu material antiderapant şi toate utilajele din dotarea firmei de salubrizare, astfel încât traficul rutier să se poată desfăşura în condiţii bune. De asemenea, el a luat măsura deszăpezirii trotuarelor din oraş şi a căilor de acces spre instituţiile de învăţământ din localitate, precum şi în zona staţiilor de transport persoane.

Totodată, primarul Radu Cristian a stat de vorbă cu cetăţenii oraşului pentru a cunoaşte problemele cu care se confruntă în această perioadă şi a interveni cu promptitudine în cazul în care cetăţenii sunt afectaţi, din cauza vremii nefavorabile.

În discuţiile cu oamenii pe care i-a surprins aşteptând mijloacele de transport în comun pe ruta Mangalia-Olimp, primarul a constatat că, microbuzele care deţin respectivul traseu aveau întârzieri semnificative.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“Nu este normal ca cei care au un contract pentru transportul public în comun pe acest traseu, să nu respecte angajamentele. Oamenii aceştia stau de mai bine de jumătate de oră în aşteptarea unui microbuz care să-i ducă la domiciliile dumnealor, după o zi de muncă. Am preferat să stau în staţie, împreună cu ei, pentru a vedea cu ochii mei dacă microbuzele firmei transportatoare respectă graficul călătoriilor. Voi lua măsuri ca aceste incidente să nu se mai repete”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Pe parcursul verificărilor, el a mai hotărât ca reprezentanţii Serviciului Public ADPP să verifice în această seară, starea drumurilor principale şi a aleilor secundare şi să comunice cu membrii Comandamentului de iarnă de la nivel local situaţia din teren.

Reamintim că, membrii Comandamentului de iarnă de la nivelul municipiului Mangalia s-au reunit în dimineaţa acestei zile şi au dispus o serie de măsuri, care să vină în sprijinul populaţiei în condiţiile meteo actuale.

Persoanele care se confruntă cu probleme sau care doresc să semnaleze situaţii grave o pot face la numerele de urgenţă ale Comandamentului de iarnă: 0756. 201. 223; 0756. 201. 224.

27 ianuarie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply