Cei mai buni sportivi la arte marţiale din 2013

0
767

cei-1389118276.jpg

După un an 2013 plin de evenimente şi performanţe, au fost centralizate rezultatele obţinute de către primii cinci sportivi la arte marţiale, din cluburile CS Shaolin Callatis Mangalia, CS Noua Generaţie Mangalia, CS Marea Neagră Constanţa şi CSU Neptun Constanţa.

Clasificarea a ţinut cont de rezultatele obţinute la campionate, în ordinea: seniori, juniori, cadeţi şi copii. Toţi aceşti sportivi sunt antrenaţi de Florin Iordănoaia, ajutat de instructorii Mihai Cîju, Adriana Lepădatu, la Constanţa, Costel Safta şi Laurenţiu Iorguş Radu, la Mangalia.

Astfel, cel mai bun sportiv al anului 2013 este Alexandru Neagu, de la CSU Neptun (preşedinte, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait).

Sportivul a obţinut 11 medalii de aur la Campionatele Mondiale, Europene şi Naţionale, la toate probele la care a participat. Acesta este declarat şi de către Asociaţia Română de Kung-Fu ca fiind cel mai bun sportiv din România în anul 2013.

Cele mai multe medalii, dintre toţi sportivii, le-a obţinut Tudor Bocai.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Acesta a totalizat un număr de 23 de medalii la campionate şi cupe, dar au fost luate în considerare doar 19 medalii obţinute la Campionatele Naţionale, Europene şi Mondiale, din care zece de aur, şapte de argint şi două de bronz.

„Dorim să aducem pe această cale mulţumirile sportivilor şi antrenorilor către toţi cei care au sprijinit activitatea şi participarea acestora la campionate: conducerii Universităţii Maritime din Constanţa (rector, conf. univ. dr. Violeta Ciucur), conducerii Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Constanţa (directori, Claudiu Teliceanu şi Mihai Orzan), Primăriei şi Consiliului Local Mangalia (primar, Cristian Radu), Primăriei şi Consiliului Local Medgidia (primar, Marian Iordache)”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Iată şi configuraţia topurilor:

CS Shaolin Callatis:

1. Tanislav Petcu, 2. Tudor Bocai, 3. Andrei Romu Oltean, 4. Vlad Bocai, 5. Iustin Iordache;

CS Noua Generaţie:

1. Laura Ocolişan, 2. Leonardo Savioli, 3. Giovani Savioli, 4. Ştefan Mardarie, 5. Andreea Soare;

CS Marea Neagră: 1. Cristina Neagu, 2. Constantin Cîju, 3. Andrei Naidin, 4. Andrei Bălan, 5. Marian Cîju;

CSU Neptun: 1. Alexandru Neagu, 2. Dan Condrat, 3. Ancuţa Boer, 4. Bianca Oancea, 5. Alexandru Nemeş.

Sorin MIHALACHE, cugetliber.ro, 08.01.2014.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply