Revelionul organizat la Liceul Callatis, posibilă “şarlatanie cu iz penal”

0
835

REPLICA: Precizări ale primarului Cristian Radu, în atenţia cadrelor militare în rezervă şi retragere.

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a dorit să clarifice situaţia privind organizarea Revelionului pentru cadrele militare trecute în rezervă prin intermediul unei reţele de socializare.

Reacţia vine ca urmare a unor comentarii pe această temă: Suntem în plină perioadă a sărbătorilor de iarnă, mă simt nevoit să fac câteva precizări ce sunt în totală discordanţă cu bucuria trecerii dintre ani. Mă adresez în special cadrelor militare în rezervă şi retragere, cărora le transmit pe această cale că nici eu, ca persoană, nici Primăria, ca instituţie, nu avem vreo legătură cu un presupus Revelion organizat pentru domniile lor la sala de sport a Liceului Teoretic Callatis, spune edilul.

Şi tot el continuă: În primul rând, trebuie spus că acea sală nu aparţine Primăriei, ci Consiliului Local Mangalia, care a dat-o în administrare Liceului Teoretic Callatis. În al doilea rând, o discuţie pe această temă a avut loc la ultima şedinţă a CL, însă doamnele şi domnii consilieri au considerat că este de competenţa Consiliului de Administraţie al liceului să hotărască dacă este de acord sau nu cu o asemenea iniţiativă, susţine primarul.

Am înţeles că nu a fost înregistrată nici o cerere la secretariatul liceului, astfel încât membrii CA ai acestei instituţii nu au avut bază pentru un eventual acord sau dezacord în această privinţă. Oricum, în toată aceasta poveste, Primăria nu are nici o implicare legală sau de orice altă natură. 

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dacă vom organiza revelioane, o vom face public, în piaţa centrală a oraşului, la fel ca în multe alte oraşe din ţară. În cazul de faţă, cine şi-a asumat organizarea unui Revelion la Liceul Teoretic Callatis, fără acordul scris al conducerii liceului doar la un pahar de vorbă, a făcut-o în nume personal şi va trebui să răspundă pentru faptele sale, mai precizează Cristian Radu.

Primarul atrage atenţia public asupra faptului că folosirea numelui său sau al Primăriei în acest subiect este o şarlatanie cu iz penal. Dar haideţi, mai bine, să ne întoarcem la frumuseţea acestei perioade a anului şi să ne bucurăm, alături de cei dragi, de sărbătorile iernii. Permiteţi-mi să vă urez tuturor un an nou mai bun, cu sănătate şi multe împliniri. La mulţi ani tuturor!, conchide, împăciuitor, edilul.

Alexandra VASILE, replicaonline.ro, 30 dec.2013.


 


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply