Au venit colindători la Primăria Mangalia – FOTO

0
590

Primăria Mangalia a fost din nou gazda unor grupuri de colindători care au venit, miercuri, 18 decembrie, să susţină programe artistice specifice Sărbătorilor de iarnă.

 Astfel, prichindeii Grădiniţei nr. 1 şi cei ai Grădiniţei nr. 3 cu Program prelungit din localitate au realizat un frumos recital de colinde şi dansuri tradiţionale, apreciate de primarul Cristian Radu şi angajaţii instituţiei publice.

Micuţii, alături de cadrele didactice, au debordat de energie şi talent, reuşind să capteze atenţia celor prezenţi. Pentru prestaţia lor, preşcolarii au fost răsplătiţi cu pachete cu dulciuri.

În aceeaşi zi, au colindat Primăria mai multe persoane vârstnice din oraş, membri ai Clubului Pensionarilor. Aceştia şi-au propus ca în preajma Sfintei Sărbători a  Crăciunului să vestească naşterea Mântuitorului în mai multe instituţii din oraş. Ei au mai fost prezenţi, la şantierul DMHI, Poliţia Mangalia, “Lumotex”, dar şi la Festivalul Naţional de Datini şi Obiceiuri de Iarnă, care a avut loc, recent, la Cumpăna.

Galerie FOTO:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Miercuri, 18 decembrie 2013, transmis de Biroul de presă al Primariei Mangalia.   


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply