Primari constănţeni premiaţi la Braşov

0
562

Administraţia Publică, la Înălţime!

Primari constănţeni premiaţi la Braşov

Secretarul oraşului Techirghiol, Niculina Paroşanu, a ridicat premiul acordat de Revista Română de Administraţie Publică Locală primarului Adrian Stan

Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, a fost premiat, la sfârşitul săptămânii trecute, de către Revista Română de Administraţie Publică Locală (rrAPL) în cadrul galei Administraţia Publică Locală la Înălţime (APL.H). Adrian Stan a primit premiul de „Cel mai bun primar de oraş din Regiunea Sud-Est”.

Gala APL.H s-a desfăşurat în cadrul Forumului Administraţiei Româneşti (FAR), anul acesta ajungând la cea de-a şasea ediţie.

În cadrul aceleiaşi gale, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a primit premiul „Primarul anului 2013”.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Potrivit rrAPL, în aceste gale sunt evidenţiaţi primarii români care s-au remarcat în anul în curs şi ca extensie din anii precedenţi, printr-o activitate cu rezultate deosebite şi impact major în transformarea localităţilor pe care le reprezintă. Scopul galei este acela de a arăta că, în ciuda dificultăţilor cu care se confruntă administraţia locală, sunt totuşi primari români care se zbat şi reuşesc să crească calitatea actului administrativ.

Gala APL.H nu s-a rezumat numai la premierea primarilor cu rezultate în anul 2013, ci şi la proiectele implementate sau aflate în curs de implementare, participante la Concursul Naţional de Proiecte din Administraţia Publică locală, intitulat „Cele bune să se adune”. Concursul s-a derulat pe tot parcursul anului 2013, gala APL.H de la Braşov fiind cel mai bun prilej de a videnţia proiectele cu impact la nivelul comunităţilor locale.

Comuna Cumpăna a fost prezentă în acest concurs cu mai multe proiecte, trei dintre acestea fiind selectate pentru a fi premiate. „Mediul este viaţa” – Extindere şi reabilitare reţea apă potabilă, extindere reţea canalizare şi o staţie de pompare ape uzate nouă, „Festivalul Internaţional „Rodul Pământului” – Zilele Recoltei la Cumpăna” şi „Îmbunătăţirea şi dezvoltarea serviciilor sociale la cantina socială de la Parohia Sf. Cuvioasă Parascheva” – construcţia unei cantine sociale cu o capacitate de 100 de locuri – au fost cele trei proiecte ale comunei Cumpăna premiate de către rrAPL.

Robert NENCIU, telegrafonline, marti, 17 dec.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply