Mai mulţi jandarmi la Mangalia şi Neptun

0
788

Primarul Mangaliei, Cristian Radu a avut, recent, o întrevedere cu cei patru ofiţeri repartizaţi la subunităţile operative de jandarmi din Neptun şi Mangalia, alături de  comandanţii lor, lt.-col. Adrian Chelu şi maior Marian Nicolae Călin.

În cadrul discuţiilor, edilul i-a felicitat şi le-a urat succes în executarea misiunilor de siguranţă şi ordine publică pe teritoriul administrativ al Mangaliei. Totodată, primarul Cristian Radu a reiterat ideea ca, în şcolile din Mangalia, să fie reintrodusă paza asigurată de jandarmi.

Potrivit comandantului Detaşamentului nr. 5 Neptun, lt.-col. Adrian Chelu, ofiţerii au fost incluşi într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice misiunilor pe care le vor executa. Ulterior, concomitent cu executarea misiunilor specifice, va urma o perioadă de tutelă profesională.

Sublocotenenţii Victor-Sorin Iancu, Georgian-Adelin Ungureanu, Marius-Ionuţ Petre şi Alexandru-Ionuţ Iacob vor avea în subordine câte un pluton de jandarmi şi vor executa misiuni de pază, protecţie şi intervenţie în zona de responsabilitate a subunităţilor.

Precizăm că este o premieră ca din cei opt ofiţeri ai promoţiei 2013 – arma jandarmi, încadraţi la IJJ Constanţa, patru să activeze la Mangalia şi Neptun.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sambata, 14 decembrie 2014, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply