De 1 Decembrie, spune lumii POVESTEA RomânIEI

0
657

Fiecare IE și cămașă românească are scrisă pe ea o poveste în semne cusute. Spune lumii de unde vii, cine ești și ce îți dorești în viață. Se conectează cu toate poveștile cusute vreodată pe acest pământ, cu toate poveștile colindate și horite, cu dorul tău, al meu, cu dorul nostru și al tuturora.

De 1 Decembrie, purtăm ii, ne îmbrăcăm românește și proiectăm lumii povestea noastră despre România, despre locul unde ne-am născut, despre părinți, despre prima dragoste, despre românii care ne-au influențat, fie că sunt prieteni dragi sau oameni care au schimbat lumea.

De 1 Decembrie spunem povestea luminoasă a României, o poveste despre legendele și tradițiile românești, despre spiritualitatea solară a neamului, despre oamenii ce încă trăiesc în basmele adevărate din satele noastre de munte.

De 1 Decembrie, fiecare dintre noi devine un ambasaDOR al RomânIEI.

Comunitatea La blouse roumaine, alături de Semne Cusute, vă invită să participați la crearea celei mai frumoase povești despre RomânIA pe care o vom spune împreună, pe facebook și în toată lumea.

Folosiți texte, fotografii, videoclipuri și mult suflet. Împărtășiți cu noi și prietenii voștri povestea nespusă a RomânIEI.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Sursa: https://www.facebook.com/LaBlouseRoumaine10


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply