Seară de teatru cu piesa TAXI BLUES, în organizarea Clubului ROTARY Mangalia

0
613

Clubul Rotary International Mangalia invită publicul amator de teatru la spectacolul cu piesa „TAXI BLUES”, Joi, 21 noiembrie a.c., ora 19,00, la Casa de cultură din Mangalia.

Marius Bodochi și Dan Tudor ne oferă un spectacol de actori – regizori și de regizori – actori, o seară de suflet, cu tensiuni grave și cascade de râs dar și de cuget fin, într-o superbă simbioză artistică.

Tema piesei o reprezintă imposibilitatea exilului pentru un mare actor.

Şerban Ion Vasilescu, actor de top în România, ajunge, undeva, în Germania, la fiica sa. Nu se simte bine, căci nepoţii săi nu vorbesc româneşte, ci nemţeşte, şi, mai ales, pentru că-i lipseşte scena miracolelor, aroma ei inconfundabilă dată de zei.

 În Ajun de Crăciun, în stradă, lângă un supermarket, într-o staţie unde lumea aşteaptă taxiuri şi autobuze, marele actor se întâlneşte cu Ion Iosif, alt emigrant român, un muncitor care, chipurile, vrea să plece acasă, de Sărbători, cu autocarul. Deşi de ranguri diferite, cei doi intră-n vorbă, se împrietenesc sub apăsarea exilului, mănâncă un sandviş, fumează, beau, cântă, aşteptând un taxi pentru viitor.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 La un moment dat, Nelu îi spune Maestrului că un cunoscut de-al lui şi-a rupt piciorul şi, deşi are bilet de autobuz, nu mai poate pleca în România. Aşa că îi face biletul cadou Actorului, care va descoperi prin mobilul uitat al zilierului că totul a fost „regizat” de teatrul din România, care voia şi el ca reputatul actor Şerban Ion Vasilescu să joace Regele Lear.

Pret bilet: 30 lei.

Rezervari: 0749.550.288.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply