Un nou fenomen ciudat la Izvoarele: apă caldă în fântâni !

0
652

Inundații, cutremure în lanț și, mai nou, apă caldă în fântâni și păsări moarte în gospodării. Toate aceste fenomene ciudate care au lovit satul gălățean Izvoarele îi pun pe gânduri pe localnicii, mai ales că nici specialiștii nu au oferit o explicație.

Un nou fenomen ciudat la Izvoarele: apă caldă în fântâni

Fenomenele stranii se țin lanț în satul Izvoarele, din județul Galați. Dacă în septembrie a plouat în câteva ore cât în două luni, peste trei sute de cutremure au avut loc în doar o lună, iar apa a devenit ulterior gălbuie, acum, localnicii afirmă că, de câteva zile, apa de la fântâna din fața bisericii este, la primele ore ale dimineții… caldă, relatează stirileprotv.ro.

“Ieșea abur, așa și era aproape de fript, cum se spune…””

“Nu că era caldă, era fierbinte. De-a fript-o pe o fata care era acolo, ținea piciorul sub bidon și spunea că a înfirbântat-o și, când a pus degetul, era chiar fierbinte”, spun bătrânii satului, despre apa din fântâna din fața bisericii, care este forată la 60 de metri adâncime.

În plus, unii cred că există o legătură cu faptul că au început să le moară păsările, în curți.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

“I-au murit aproape toate păsările, mai are vreo câteva. S-au uscat pur și simplu, nu au zăcut, nu lasă aripi în jos. Tot din cauza apei, normal că din cauza apei”, a declarat o localnică.

Cititi articolul integral pe dcnews.ro, 9 nov.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply