Primarul Sorin Oprescu: O să declanşez un REFERENDUM în privinţa EUTANSIERII câinilor fără stăpân

0
624

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, în cadrul unei  conferinţe organizate la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, că va organiza  un referendum local privind eutanasierea câinilor fără stăpân şi va proceda  “exact cum vrea populaţia” în privinţa maidanezilor.

Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu

Primarul general al Capitalei Sorin  Oprescu.

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat că se simte  vinovat de moartea copilului de patru ani ucis de câinii maidanezi, în Parcul  Tei din sectorul 2. Acesta a anunţat că va declanşa un referendum în  privinţa eutanasierii câinilor maidanezi. Referendumul se va organiza pe data de  29 septembrie.

“Această declaraţie de presă este pentru părinţii lui Ionuţ. Sufleteşte sunt  alături de dumneavoastră. Sper să puteţi avea puterea să mergeţi înainte. M-am  luptat cu moartea şi orice înfrângere mi-a lăsat urme în suflet. Este regretabil  că ne demonstrează cât de serioasă este problema câinilor comunitari. Această  problemă nu se poate rezolva decât prin solidaritate, indiferent de culoarea  politică. Trebuie să ne unim forţele. Consider necesară declanşarea unui  referendum local pentru eutanasiere, voi face ce decide populaţia. Referendumul  se poate declanşa pentru orice problemă de interes şi trebuie comunicat  populaţiei cu 20 de zile înainte”, a spus Sorin Oprescu.

“Cu toţii am crezut că există şi altă cale, cea a legii. Am respectat legea  şi am făcut ceea ce am crezut că va duce la o îmbunătăţire. Iată că viaţa ne  dovedeşte că nu este aşa. Dacă oamenii din Bucureşti şi Ilfov vor considera că e  mai bine ca maidanezii să fie eutanasiaţi, aşa vor face, iar în acest fel vor  modifica şi parlamentarii legea. Refuz să cred că parlamentarii nu iau în  considerare ceea ce-şi doresc cetăţenii”, a mai spus primarul Capitalei.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Oficialul a anunţat că, în vederea organizării referendumului, a convocat  pentru vineri, la ora 12.00, Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB),  în şedinţă de îndată.

Citeste mai mult pe RTV.NET, Miercuri, 04.09.2013.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply