Maratonul competiţiilor pentru sportivii ASM Callatis Mangalia

0
684

lupte-1372707483.jpg

Luna iunie a fost una plină de evenimente pentru sportivii care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Asociaţiei Sportive Municipale Callatis mg.

Astfel, practicanţii luptelor libere (copii, cadeţi) au luat parte la turneul de la Amara, micuţii baschetbalişti (inclusiv cei de la CS Admar Costineşti) au mers la Campionatul Naţional de baby-baschet de la Târgu Mureş, iar rugbiştii U10 au luat parte la Cupa Preşedintelui de la Constanţa (stadion „Mihail Naca”) şi la turneul regional desfăşurat pe stadionul „Portul”.

De asemenea, jucătorii de tenis de câmp s-au numărat printre protagoniştii turneului de veterani dotat cu Trofeul Callatis (ediţia a VII-a), competiţie organizată de ASM Callatis mg şi CS Tenis Club Mangalia, pe terenurile de la Venus şi Cap Aurora.  Nici jucătorii de tenis de masă nu au fost uitaţi, ei întrecându-se în cadrul celei de-a IX-a ediţii a Trofeului Callatis, etapă a Circuitului Naţional AMATUR.

„Ne bucurăm că am putut crea condiţii optime pentru ca sportivii noştri să participe la concursuri naţionale şi, în acelaşi timp, să putem găzdui întreceri de anvergură la Mangalia”, a declarat, pentru „Cuget Liber”, preşedintele Asociaţiei Sportive Municipale Callatis mg, Lucian Luca.

Şi luna iulie se anunţă la fel de atractivă din punct de vedere sportiv. Între 10 şi 20 iulie, Sala „Callatis” din Mangalia va fi gazda turneului de box feminin, iar în perioada 26-28 iulie, în aceeaşi sală, va avea loc Cupa României la karate, în organizarea Federaţiei Române de Karate şi Asociaţiei Sportive Municipale Callatis mg.

Sorin Mihalache, Cugetliber.ro, marti, 02.07.2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply