Mangalia – Măsuri de preîntâmpinare a abandonului şcolar

0
742

Primarul Cristian Radu a avut, recent, o întâlnire cu locuitorii unui cartier de la periferia Mangaliei pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă aceştia şi măsurile de sprijin din partea municipalităţii. Cu această ocazie, edilul oraşului a constatat că în această zonă sunt mulţi copii de etnie rromă care nu frecventează cursurile preşcolare sau şcolare. De asemenea, s-a descoperit că există multe persoane care nu au acte de identitate. În acest sens, primarul Mangaliei a dispus iniţierea unei evaluări complexe a tuturor familiilor din cartierul M.I. Dobrogeanu.

“Am luat măsura evaluării fiecărei familii în parte, în vederea preîntâmpinării abandonului şcolar, dar şi pentru intrarea în legalitate a persoanelor din această zonă, care nu deţin acte de identitate”, a menţionat edilul Cristian Radu.

În perioada următoare, reprezentanţii Serviciului Social şi Autoritate Tutelară, din cadrul Primăriei vor demara procedura evaluărilor asupra familiilor din cartierul M.I. Dobrogeanu.

Marţi, 26 martie 2013, Biroul de presă al Primăriei Mangalia.


piese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply