Primăria Mangalia: Programul „preţuri recomandate”, aplicat în noua hală de peşte

0
757

farmec.ro
carturesti.ro%20

Primarul Mangaliei, Cristian Radu: „Hala de peşte din Piaţa Centrală a fost redeschisă, împreună cu un agent economic, după mai bine de şapte ani de nefuncţionare.

HALĂ Politica administraţiei locale de la Mangalia de a impune preţuri recomandate în pieţele din municipiu revine în actualitate, după ce Primăria a reamenajat fosta hală de peşte din Piaţa Centrală şi a redeschis-o, împreună cu un agent economic, după mai bine de şapte ani de nefuncţionare.

„Până de curând, hala a aparţinut unui comerciant, care nu şi-a respectat clauzele contractuale. Ca atare, municipalitatea a dispus rezilierea contractului şi reluarea licitaţiei, iar investiţia în reamenajarea spaţiului aparţine în totalitate noului deţinător. Astfel, hala a fost dotată cu spaţii adecvate comercializării peştelui în cele mai bune condiţii”, a spus primarul Cristian Radu. El a adăugat că noul agent economic care deţine hala are obligaţia de a practica preţuri recomandate la unele specii de peşte.

OBOR NOU În altă ordine de idei, primarul a spus că, deşi municipiul Mangalia este situat într-o zonă preponderent turistică, Primăria le pregăteşte câteva surprize producătorilor agricoli din zonă. Prima dintre acestea este amenajarea unui obor pe un teren aparţinând domeniului privat al municipalităţii şi care este situat în zona Industrială (lângă Moară). Cristian Radu a declarat că amenajarea oborului va începe în perioada următoare şi se va finaliza în vara acestui an.

Continuarea articolului, în Telegraf, Miercuri, 27 martie 2013.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply