Primarul Cristian Radu a oferit flori doamnelor din Mangalia

0
661

farmec.ro

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, însoţit de mai mulţi consilieri locali au fost prezenţi pe străzile oraşului, pe parcursul întregii zile de 8 Martie, pentru a oferi flori şi felicitări doamnelor şi domnişoarelor din localitate.

Peste 2000 de flori şi felicitări au fost dăruite de edilul Cristian Radu cu ocazia Zilei Internaţionale a femeii.

Încă de la primele ore ale dimineţii reprezentanţii municipalităţii s-au deplasat la sediile instituţiilor din oraş pentru a le face o surpriză plăcută angajatelor.

De gestul primarului s-au bucurat cele câteva sute de femei care lucrează la Fabrica de confecţii „Lumotex”, salariatele din cadrul Spitalului Municipal Mangalia, precum şi doamnele în vârstă de la Căminul de bătrâni din localitate.

Tot astăzi, doamnele şi domnişoarele care s-au aflat pe străzile oraşului au primit flori şi felicitări, din partea edilului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

„Mă bucur că ziua de 8 Martie îmi oferă posibilitatea de a transmite cele mai alese gânduri tuturor mamelor, bunicelor, doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Mangalia. În acelaşi timp, doresc să le asigur de toată preţuirea şi respectul meu”, a afirmat edilul Cristian Radu.

Vineri, 8 martie 2013.8 Martie 2013, Biroul de presă al Primariei Mangalia.


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply