Alegeri SUA: Obama, la un procent în fața republicanului Romney

0
564

Cu numai cîteva ore înaintea votului pentru alegerile prezidențiale din SUA, pentru desemnarea  celui mai puternic om din lume, distanța dintre  Barack Obama şi Mitt Romney este de un singur procent. Totuși, Financial Times se pare că i-a dat o lovitură de grație lui Mit Romney în urma unui editorial de luni, în care scrie că Obama ar fi o alegere mai înțeleaptă pentru președinția SUA în această perioadă de criză.

Alegeri SUA: Obama, la un procent în fața republicanului Romney

Într-un ultim tur de forță pentru alegerile prezidențiale,  Barack Obama aflat în staul Ohio, stat care în ultimele scrutinuri prezidențiale din SUA a decis soarta viitorului  președinte. Aici,  în una dintre opririle sale, Obama s-a aflat în compania lui Stevie Wonder, care a susţinut ieri un concert surpriză în acest stat.

Alături de OHIO, colegii-cheie sunt considerate şi Florida, Pennsylvania sau Virginia, unde Mitt Romney s-a oprit ieri, împreună cu soţia sa.

Ultimele sondaje arată o diferenţă de doar un procent între cei doi candidaţi, în favoarea lui Barack Obama. Actualul preşedinte este favorit în rândul populaţiei de culoare, al femeilor şi al tinerilor, în timp ce republicanul Romney a convins mai mult populaţia în vârstă. Lupta pentru fotoliul de la Casa Albă a cucerit şi spaţiul virtual. Internetul geme de jocuri cu lupte între cei doi candidaţi.

Cititi articolul integral pe dcnews.ro, 05 nov.2012.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply