Cătălin Caracostea, numit director general la Neptun Olimp SA

0
868

Firma de stat Neptun Olimp SA are, de aproape două săptămâni, un nou director general, tânărul afacerist constănţean Cătălin Mihail Caracostea, în vârstă de doar 28 de ani. Fostul manager, Gheorghe Mărgărit, nu a rezistat nici măcar două luni pe funcţie şi a fost mătrăşit, spun voci din USL, de către PSD Constanţa, care a vrut să-şi impună propriul om, în condiţiile în care Mărgărit a fost numit peste capul lor, direct de la Bucureşti…

…Numirile de la Neptun Olimp SA urmează să fie oficializate în Adunarea Generală a Acţionarilor de pe 25/26 octombrie a.c., când se va aproba şi noile organigrame şi ştate de funcţii ale societăţii. … Astfel, liberalii mangalioţi ar fi vrut să-şi pună ei omul la Neptun Olimp SA, cu atât mai mult cu cât Ministerul Dezvolătrii Regionale şi Turismului, în suboridnea căruia se află societatea din Neptun, se află în ograda PNL.

…Din câte se pare, a vrut funcţia de director general Dumitru Filip, proaspăt înscris în PNL şi care a mai condus această societate, în vremurile sale „bune”, dar şi, oarecum surprinzător, însuşi liderul PNL Mangalia, consilierul local Sorin Andrei.

Citiţi articolul integral în Atitudinea, Marţi, 25.09.2012.


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply